torstai 14. heinäkuuta 2016

1 must have, musta minimekko ja sen kolme eri tyyliä!

Kyllä vaan enpä olisi uskonut vielä kuukausi takaperin että sanoisin näin, mutta nyt on mun vaatekaappiini muuttanut musta minimekko <3 Kotona tykkään käyttää sitä ihan sellaisenaan mutta pienet spaghettiolkaimet ei oikein imartele niin paljoa että lähtisin ilman yläosaa ihmisten ilmoille. Ja nyt oonkin hoksannut että yläosia muuntelemalla tämä mekko saa koko ajan uusia ja uusia käyttökohteita! Sellaisenaan sillä on kiva köllötellä kotona, mutta tässä muutama yhdistelmä joita olen lähiaikoina käyttänyt.

1.Valkoisen t-paidan ja mukavien kenkien kanssa yhdisteltynä kiva sporttinen vapaa-ajan asu. Vilpoisella ilmalla reipas raitainen takki on aika jees!



Hihhii, aina löytyy hyvä syy kiipeillä kivillä :D

2. Paitapuseron ja balleriinojen kanssa yhdistettynä voisi sopia vaikkapa kaupungille tai lounaalle.



3. Ja aika ihana, vaikkapa terassille, tai pikkujuhlistuksiin sopiva asu löytyi yhdstämällä liehuva A-mallinen toppi.



Kuvat:Norudemu

Mä uskaltaisin jopa väittää että tämmönen musta pikkunen mekko tai hame voi pelastaa aika monelta vaatekriisiltä ja säästää muutamalta harmaalta hiukselta vaikkapa viikonloppureissulle pakattaessa! Yks mekko ja muutamat yläosat thats it!

Mikä asuista oli muutes sun lemppari ja onko sinulla jotain luotto vaatekappaletta mikä ei petä eikä jätä? :D

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille <3

Terkkuja
Nadja

5 kommenttia:

  1. Tuollaiset helposti yhdistettävät on kyllä mahtavia! Mä tarvisin uudistetun vaatekaapin, sillä oon kyllästynyt jopa niihin luottotuotteisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon samaa mieltä! Säästää monelta päänvaivalta :D

      Poista
  2. Joo, tämä on ihan huippu ja monikäyttöinen vaate! :D Itselläni tuollainen korvaamaton vaatekappale on sellainen musta joustokankaasta tehty ns. "kokoasuhaalari" jossa on lyhyet hihat. Se toimii juhlavampana asuna yhdistettynä koruihin, mutta kun laittaa värikkäät lenkkarit ja vetskarihupparin, se toimii myös vaikkapa sporttiasuna! Perfect.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan huippuja tämmöset jokapaikan käyttikset <3

      Poista
    2. Joo ihan huippuja tämmöset jokapaikan käyttikset <3

      Poista