lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kesän ykköskuteet! (vai kuteettomuus, hihi)

Terveisiä kesäpirkolta keskeltä ihaninta Suomen suvea <3 Viimeiset viikot oon viettänyt aika fifty-sixty kesämökillä Härmässä ja nauttinut täysin rinnoin auringosta, aikatauluttomuudesta ja niin, ihan vaan kesästä!
Mua jopa hiukan nyt naurattaa tämä, mutta siis suunnitelmissa mulla on ihan oikeastikkin ollut kuvailla "päivän asuja" ynnä muuta mukavaa vehreissä maalaismaisemissa... Ja miksi mun kameran muisti näyttää nyt kuitenkin suhteellisen tyhjältä??


Haha, pitää myöntää että pukeutuminen on jäänyt aika törkeen vähälle ja enemmänkin tullut hilluttua uikkareilla, hiukset hätänutturalla ja ilman meikkiä :D Mut eiks tää nyt sallita? Kesä on kerran vuodessa ja eihän sitä nyt ainakaan mökkimaisemissa voi kuluttaa vaatteet päällä, hihii..
Nyt ollaan oltu tosin muutama päivä ihan kotioloissa mutta tänään taas suunnataan niihin kauneimpiin maalaismaisemiin lasten kanssa <3 Tarkoituksena on piipahtaa myös Power Parkissa koska ihan huudeilla pyöritään.

Ihanaa alkavaa, elokuun ekaa viikkoa ! Ja kaikille lomalaisille (miksei toki "työläisillekkin", hehköh) paljon aurinkoa ja ihania kesähetkiä <3

Kesäterkkuja
Nadja

4 kommenttia:

  1. Ihanaa.. :) Tuo on sitä kunnon kesää kun voi vaan olla stressaamatta vaatteista ja pukeutua silloin kun jaksaa <3

    VastaaPoista
  2. Kesällä ja etenkin mökillä kuuluukin mun mielestä kulkea juuri niin vähissä vaatteissa kuin hyvälle tuntuu :)

    VastaaPoista