lauantai 16. heinäkuuta 2016

Täydellinen kesäpäivä Meribjörkössä

Wou ja wau, nyt ei sanat riitä paljon muuhun! Kuvitelkaa meren tuoksu, vihreänä pönöttävät koivut, upea rauhoittava maisema merelle.. Parasta mitä Suomen kesä meren äärellä voi tarjota. 

Meillä oli siis Vaasa Tv:n kesä/kehityspäivät(t) Villa Meribjörkössä, Raippaluodossa. Oli oikeastaan tosi jännä lähteä mukaan sillä kaikki mukana olleet ihmiset olivat mulle suht vieraita. Ehdin jo puoliksi panikoida päässäni että mitä jos meneekin ihan suorittamiseksi tai "pitää tulla kaikkien kanssa toimeen"-henkiseksi :D Mutta ihan turhaa oli tämä(kin) huoli, meillä oli niin hauskaa, ja voisin väittää että jos oisit ollut kärpäsenä katossa niin et olisi uskonut että nämä ihmiset ovat osittain ihan vieraita toisilleen! Visailtiin, palaveerattiin, uitiin, saunottiin, paljuiltiin, naurettiin ja laulettiin. Aivan parasta <3


Tästä reissusta sai taas niin paljon henkistä pääomaa jaksaa arjessa <3 Nyt mulla onkin "lapsiviikko" ja saan hömpöttää pikkumurusten kanssa koko viikon.
Toivotaan ihania lepposia kesäpäiviä, aurinkoa ja uimarantoja, sit mä oisin aika perfectly happy <3

Kuinkas teillä on viikonloppu sujunut? Ja hei eilen pykäsin Nadjan-blogille oman facebook-sivun, jonne päivitän aina postaukset ynnä muuta kivaa! Tervetuloa tykkäämään Nadjan-blogista facebookissa, toivottavasti nähdään sielä <3

Terkkuja
Nadja

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta kehittämispäivältä! <3 Meidän viikonloppu on mennyt huomenna alkavaa työarkea valmistaessa.. Iiik :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tsemiä arkeen <3 Ja kyllä oli tosiaan aivan mahtista <3

      Poista