torstai 15. syyskuuta 2016

Tinderiähky

Wow, en olis uskonut vielä muutama viikko sitten että kirjoittaisin tästä aiheesta, mutta siis tässä mä nyt oon. Ja siiis, mistä aiheesta mä nyt avaudun? No perhanan Tinderistä tietty, haha.

Mä en ole ikinä oikeestaan ajatellut niin että olis typerää tai epätoivoista etsiä seuraa netistä, enemmänkin oon ajatellut että se ei olisi mun juttu. Pikkusen oon ehkä hyväntahoisesti hymähdellyt kun porukat chattailee sormet riekaleina yömyöhään tai hehkuttavat huippu"matchejansa".

Oli yks kaunis sunnuntaiaamu kun mutsin kanssa jotain hömppäiltiin ja eiköhän tuo höppänä saanut mut lataamaan ton kuumottavan tinderin kännykkään... OMG, siitähän aukes ihan taivas! Mis nää kaikki kivan näköiset miehet oikein piileskelee?? Ei niitä missään rafloissa näy (ei sillä että nyt ihan yökerhoissa asuisinkaan ) eikä kyllä lähikaupassakaan .. Mun mielestä huipuinta oli että Tinderin kautta sä pystyt tavoittamaan semmosia ihmisiä joita et ehkä IKINÄ muuten missään näkisi. Siinä sitä sitten sunnuntai-aamun kajossa surffailin ja porukkaa meni "vasemmalle ja oikeelle" , haha :D Aika huolettomasti siis "tykkäilin" myös tyypeistä, kunnes sitten alkoi näitä matcheja ropista..

Siinähän meni ihan pasmat sekaisin. Yhtäkkiä oli Juhaa ja Heikkiä ja Teppoa, mitä lie linjoilla niin että alkas ihan työstä käymään! Nopeasti toki plokkautui semmoiset nounou-tyypit pois ja joidenkin kanssa juttu sujui oikein mukavastikkin. Kännykkä pimputti ja muikkeli naputti posket punasina sille ja tälle ja tolle.


Alkuunhan tää oli todellakin mukavaa ja leppoisaa ajanvietettä, pientä säpskää yksinäisiin iltoihin, oli kivaa kun joku toivotti aamulla "Hyvät huomenet", heitti läppää lounasaikaan, sai mut nauramaan ruokakaupassa. Ja voi elämän kevät jos nää ois tiennyt että vessareissuilla oli ihan paras jumahtaa Tinderiin, haahaaa :D Glamour kaukana tästä hommasta, hihhiiii....

Jossain vaiheessa mulla tuli sit ähky. Ihan törkee "Tinderiähky". Mun mielestä tuo vois olla ihan termi mikä voitas ottaa käyttöön. Mä veikkaan et en oo todellakaan ainut!
Alun huuman ja hurmoksen jälkeen tuntui että kaikki ihmiset kysyy ne samat kysymykset, mä vastaan aina ne samat vastaukset.. Olis ollu ihan huippuu jos ois saanut copypastella heittää nää stoorit, mutta ku ei :D Näillä mun nakkisormilla ja kirjoitusvirheitä plokaten meni kyllä hermon riekale jos toinennkin.

Sit mä päätin et tää saa riittää. Kivasta kepeästä ajanvietteestä oli tullut stressi ja ihan hirrrveen työllistävä systeemi.. Eli nyt se on pois, vege, vekka. Ja oon ihan helpottunut.

Kivoihin ihmisiin sain tutustua ja en laisinkaan ihmettele sitä että tänä päivänä ihmiset löytävät jopa rakkauden netistä. Sehän on aivan loistava tapa tavoittaa just itteensä kiinnostavia ihmisiä, juuri silloin kun sulle parhaiten sopii. Mä vaan ehkä (en laisinkaan tavoistani poiketen)  innostuin aavistuksen liikaa ja sain "yliannostuksen", Tinderiähkyn.

Tällä hetkellä mä en edes ajattele lataavani Tinderiä mun kännykkään, mutta kyllähän mä joskus kesällä sanoin että en ikimaailmassa edes kokeilis sovellusta, ja missä sitä oltiin?
Eli "Never say never" , mut nyt tuntuu siltä että mun Tinderi-ura on ohi, kuollu ja kuopattu :D

Kivaa viikonloppua kaikille, ja hei jos oot sinkku etkä ole vielä koittanut Tinderiä, niin suosittelen ;) Kunhan vaan tiedostaa et
a) siihen voi jäädä koukkuun
b) se saattaa työllistää kohtuuttomasti
c) saattaa johtaa tinderiähkyyn
niin että antaa palaa vaan beibet :D

Terkkuja
Nadja



14 kommenttia:

  1. Hahaa.. :) Kivaa kuulla myös tällaisesta puolesta Tinderistä. Minä en itse koskaan ole koittanut tätä sovellusta - mutta olin juuri häissä kaasona jossa pari todellakin oli tavannut Tinderissä. Ei siis mikään turha sovellus lainkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla tommosia rakkaustarinoita :D <3 Ja ei munkaan mielestään ole laisinkaan turha sovellus, kunhan ei vaan lähde lapasesta, haha :D

      Poista
  2. Hahhaa, mikä postaus! Allekirjoitan ihan kaiken, ei tsiisus sitä matchien määrää! Yritä siinä nyt sit pysyä perillä, että kuka niistä oli kukakin ja kellä oli koira ja kellä kissa ja selittää parhain päin sitä, että oot ollut tunnin online, etkä silti oo vielä herra Xlle ehtiny vastata. Tinderähky, totta vie :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahhaahaa :D Just niin surkuhupaisan tutulta kuulostaa :D On tuo Tinderin pyöritys taitolaji , hihhii
      Kiva kun tulit kommentoimaan <3

      Poista
  3. Hauska kirjoitus. TInder ei ole minulle tuttu, koska olen ollut parisuhteessa viimeiset 16.5 vuotta, mutta tämän nykyisen mieheni olen löytänyt netin kautta, deitti.net-palvelusta (en tiedä, onko sitä enää edes olemassa). Aika monta viestiä tuli kirjoitettua ja aika monet treffit käytyä ja juuri kun olin päättänyt, että en jaksa, tämä loppuu tähän, tapasin mieheni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että miten ihanan romanttista <3 <3 Just tämmösiä rakkaustarinoiota on ihana kuulla :) Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  4. Minä en ole käyttänyt Tinderiä. Harmi, kun sitä ei ollu mun sinkkuaikoina.. Snäpissä olen seurannut Tinderiä käyttäviä ihmisiä ja aika moni kai aika ajoin hermostuu sovellukseen ja poistaa sen. Ladatakseen sen sitten taas myöhemmin uudelleen... Että never say never... Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mä olen kuullut myös tästä ilmiöstä että ees taas jankataan, ollakko vai eikö olla :) Saas nähä miten kauan meikä pärjää ilman, haha :D
      Kivaa viikonloppua <3

      Poista
  5. Mä mietinkin, että mihin hävisit. :) Nyt selvisi syy ;) Voin vain kuvitella tuon ähkyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihanaa että löysit tänne uuteen blogiin <3 Ja joo ähky on vakio, joskus se tulee ruuasta ja tällä kertaa, noooh tinderistä :D

      Poista
  6. Työkaverini löysi sieltä myös ihanan miehen. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista